OK

Altid professionel service og høj produktkvalitet – din samarbejdspartner inden for erhvervsbeklædning, sikkerhedsfodtøj og udstyr til industrien.

Beskæreværktøj m.v.

Skal du bruge beskæreværktøj af den ene eller den anden art, så finder du det hos Nina Nielsen A/S. Vi fører et stort udvalg af mange forskellige typer beskæreværktøjer og specialprodukter, blandt andet af de kendte mærker Felco og Ars. Skal du bruge grensave, foldesave, topsakse, wiresakse eller noget helt andet - så finder du det her.

Kontakt os og hør mere om vores værktøj og øvrige produkter på 56 63 00 37 eller på nn@ninanielsen.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail

Beskæreværktøj og specialprodukter

I mere end 40 år har vi solgt arbejdsbeklædning samt udstyr og tilbehør til en lang række forskellige erhverv og industrier. Vi er blandt andet specialiseret i beskæreværktøj og guider gerne vores kunder til, hvilken type saks de skal bruge og hvilken sav, der passer bedst til lige netop deres type arbejde.

Har vi det ikke på lager, skaffer vi det

Skulle du være på udkig efter en helt særlig saks, sav eller andet, som du ikke finder i vores sortiment, så vil vi altid gerne være behjælpelige med at skaffe det hjem. Vi kan naturligvis også vejlede dig til et andet produkt, der i kvalitet og ydelse svarer til det, du oprindeligt havde tænkt dig. Vi hjælper altid vores kunder til de bedste produkter og mærker - uden at prakke dem noget på.

Førende mærker

Som med vores andre produkter vægter vi hos Nina Nielsen A/S kvaliteten af vores varer højt. Derfor fører vi de bedste varer på markedet og arbejder sammen med de førende mærkevareleverandører som Ars, Felco og mange andre.

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på 56 63 00 37, maile på nn@ninanielsen.dk eller udfylde kontaktformularen længere oppe på siden. Du er også altid velkommen i vores showroom i Køge, hvor du kan se og prøve alle vores produkter, sammenligne kvaliteter og få hjælp til at finde det helt rigtige beskæreværktøj.