OK

Altid professionel service og høj produktkvalitet – din samarbejdspartner inden for erhvervsbeklædning, sikkerhedsfodtøj og udstyr til industrien.

Alt inden for erhvervsbeklædning

Hos Nina Nielsen A/S har vi et stort udvalg af erhvervsbeklædning til en lang række forskellige industrier og erhverv. Vi tilbyder vores kunder den bedste kvalitet og markedets bedste mærker, der bl.a. tæller Snickers, FE Engel, Blåkläder, Kansas og Helly Hansen.

Er du interesseret i at høre mere, eller har du spørgsmål? Så kontakt os på 56 63 00 37, send os en mail på nn@ninanielsen.dk eller udfyld kontaktformularen herunder.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail

Kyndig vejledning og god service

Vi har et fast netværk af kunder, der handler hos os fordi de ved, hvad de får: Varer af høj kvalitet og den bedste service. Vi har arbejdet i branchen i mange år og kender alle de forskellige mærker og de forskellige industriers behov. På den måde kan vi vejlede vores kunder til, hvad de skal vælge, og dermed sikre os, at de går hjem med det rigtige tøj - hver gang.

Kendte mærker og høj kvalitet

Vi fører arbejdstøj i kendte mærker af høj kvalitet som bl.a. Snickers, FE Engel, Blåkläder, Kansas og Helly Hansen. Også inden for profiltøj har vi en lang række af de absolut bedste mærker på lager, og her er der bl.a. tale om Bosweel, Techstar, ID, Nimbus og mange flere. Har vi ikke lige det, du gerne vil have, skaffer vi det til dig, eller også hjælper vi dig med at finde noget tilsvarende i vores sortiment.

Mere end 40 års erfaring

Nina Nielsen A/S blev grundlagt i 1975, og siden har vi arbejdet hårdt for at være de bedste i branchen. Vi kender vores kunder og ved, hvad de har brug for og hvad de plejer at købe. Det er med andre ord vigtigt for os at have et godt forhold til vores kunder, så vi kan sørge for, at de får lige netop det, de skal bruge.

Arbejdstøj til alle industrier og erhverv

Vi sælger erhvervsbeklædning til alle: Lige fra smeden, fysioterapeuten og tandlægen til entreprenøren, advokaten og laboranten - og alt ind i mellem. Vi har både arbejdstøj og profiltøj og kan hjælpe alle, der har behov for erhvervsbeklædning af den ene eller anden art.

Besøg vores showroom

I vores showroom i Køge kan du selv komme ud og se på varerne, prøve tøjet og sammenligne kvaliteter og mærker. Her kan du få lov til selv at gå rundt og kigge på tingene - og så står vi klar med rådgivning og vejledning, når du har brug for det.

Vil du vide mere? Så ring til os på 56 63 00 37, skriv på nn@ninanielsen.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden.