arbejdshandsker skind arbejdshandsker skind

Altid professionel service og høj produktkvalitet – din samarbejdspartner inden for erhvervsbeklædning, sikkerhedsfodtøj og udstyr til industrien.

Arbejdshandsker - i skind, med touch eller vibrationsdæmpende

Er du på udkig efter vibrationsdæmpende handsker eller arbejdshandsker skind eller med touch? Og vil du have den bedste kvalitet på markedet? Så finder du det hos os. Vi fører et stort udvalg af handsker til mange forskellige erhverv og industrier.

Vibrationsdæmpende handsker m.fl.

Har vi ikke lige den handske, du leder efter, så kan vi skaffe den hjem til dig eller hjælpe dig med at finde noget tilsvarende. Kontakt os endelig, hvis du vil høre mere om vores arbejdshandsker med touch og vores mange andre produkter. Du kan få fat på os på telefon 56 63 00 37 eller mail nn@ninanielsen.dk, eller du kan udfylde vores kontaktformular.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Arbejdshandsker til alle industrier

Vi har et stort udvalg af handsker og arbejdshandsker, og kan altid hjælpe dig med at finde det helt rigtige par. Vi har bl.a. tekniske handsker, som du eksempelvis kan have på, mens du bruger en iPad, vibrationsdæmpende handsker og læderhandsker - for blot at nævne nogle få.

Vi kender kundernes behov

Med over 40 år i branchen kender vi vores kunder og de mange forskellige industrier, de kommer fra, rigtig godt. Vi arbejder både med mindre firmaer og de helt store virksomheder, og vi kender til de specifikke behov, der er i de forskellige erhverv. Det gør det muligt for os at give vores kunder den bedste service og vejledning, når de handler med os.

Frem for alt en servicevirksomhed

Vores produkter er af den højeste kvalitet og fra de bedste mærker, og det går vi aldrig på kompromis med. Samtidig er vi frem for alt en servicevirksomhed, der knokler for at give vores kunder god service og vejledning, så har vi ikke lige det, du leder efter, skaffer vi det gerne hjem til dig.

Kom og besøg vores showroom i Køge

I Køge har vi vores showroom, hvor du har mulighed for at komme ud og se på og prøve alle vores handsker og øvrige varer. Du kan gå rundt og se på udvalget på egen hånd, og du kan også få al den vejledning, du har brug for.

Vil du vide mere? Så er du altid velkommen til at ringe på 56 63 00 37 , skrive på nn@ninanielsen.dk eller udfylde vores kontaktformular øverst på siden.