helly hansen sikkerhedssko helly hansen sikkerhedssko

Altid professionel service og høj produktkvalitet – din samarbejdspartner inden for erhvervsbeklædning, sikkerhedsfodtøj og udstyr til industrien.

Sikkerhedsfodtøj - sikkerhedsstøvler & Helly Hansen sikkerhedssko m.fl.

Mangler du eller dine medarbejdere Helly Hansen sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler eller sikkerhedsfodtøj i andre mærker? Hos Nina Nielsen A/S finder du et stort udvalg af sikkerhedssko til dame og herre til brug i mange forskellige industrier. Vi fører markedets bedste mærker i arbejdsstøvler og går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service.

Helly Hansen sikkerhedssko m.fl.

Du finder vores udvalg af sikkerhedsfodtøj tilbud i vores elektroniske kataloger. Du er også velkommen til at kontakte os via kontaktformularen herunder for at høre mere om sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler dame og herre - eller ringe på 56 63 00 37 . Foretrækker du at skrive, så sidder vi klar på nn@ninanielsen.dk

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Mere end 40 år med sikkerhedsfodtøj

Godt arbejdsfodtøj er en vigtig detalje at tage stilling til i forbindelse med rigtig mange jobs, og mange steder er beskyttelsessko endda påkrævet. Med over 40 års erfaring i branchen vejleder vi dig til at finde det fodtøj, der opfylder lige netop dine behov, og som samtidig lever op til sikkerhedskravene i din branche.

Sikkerhedssko dame og herre til alle erhverv

På baggrund af vores mange år i branchen kender vi til behovene i de forskellige erhverv og industrier om om sikkerhedssko herre og dame. Vi kan dermed rådgive og vejlede vores kunder til, hvilke produkter, de skal vælge - uanset om de arbejder på lager, laboratorium eller noget helt tredje.

Vi kender vores kunders arbejdsfodtøj

Vi er en mindre virksomhed, der prioriterer at være helt tæt på processerne og ikke mindst vores kunder. På den måde undgår vi spildtid og forglemmelser, og kan fokusere hundrede procent på at give vores kunder de bedste produkter og den bedste service. Vi har et solidt netværk at kunder, der vender tilbage igen og igen fordi vi kender dem og ved, hvad de har brug for - og på den måde kan hjælpe dem med nemt og hurtigt at få bestilt det, de skal bruge.

Prøv skoene i vores showroom

I vores showroom i Køge kan du se vores store udvalg, prøve arbejdsstøvlerne og skoene og sammenligne kvaliteter og mærker. Du kan selv gå rundt og kigge på skoene, og har du brug for det, står vi naturligvis klar med vejledning og rådgivning.

Ring til os på 56 63 00 37 , send os en mail på nn@ninanielsen.dk eller udfyld kontaktformularen længere oppe på siden hvis du er interesseret i at høre mere.