helly hansen sikkerhedssko helly hansen sikkerhedssko

Professionel service og kvalitetsudstyr til industrien – din specialist inden for arbejdsbeklædning, sikkerhedssko og værktøj.

Sikkerhedsfodtøj - sikkerhedsstøvler & Helly Hansen sikkerhedssko m.fl.

Mangler du eller dine medarbejdere Helly Hansen sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler eller sikkerhedsfodtøj på tilbud i andre mærker? Hos Nina Nielsen A/S finder du et stort udvalg af arbejdsstøvler og sikkerhedssko herre og dame til brug i mange forskellige industrier. Vi fører markedets bedste mærker i arbejdsstøvler og går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service inden for arbejdssko.

Helly Hansen sikkerhedssko m.fl.

Du finder vores udvalg af vores arbejdssko i vores elektroniske kataloger. Du er også velkommen til at kontakte os via kontaktformularen herunder for at høre mere om sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler dame og herre - eller ringe på 56 63 00 37 . Foretrækker du at skrive, så sidder vi klar på nn@ninanielsen.dk

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Helly Hansen arbejdssko med CE-mærkning

Helly Hansen har et stort udvalg af sikkerhedssko og fodtøj i sikkerhedsklasse S3, som er den højeste klasse inden for beskyttende arbejdssko, der er produceret i materialerne tekstil og læder. Fodtøj med en S3-certificering egner sig til forskellige industrier som fx sundhed, landbrug, fødevarer, logistik, transport, produktion eller byggebranchen. Det CE-mærkede fodtøj yder beskyttelse over for personale, der på arbejdspladsen kan risikere at være udsat for eksempelvis brandfare, elektrisk stød eller kemikalier.

Helly Hansens sikkerhedsstøvler og sikkerhedssko i S3 modeller har forskellige basisbeskyttende egenskaber inden for flere beskyttelseskategorier som fx tåbeskyttelse, brændstof- og olieresistens, vandtæt overdel, kileydersål og beskyttelse mod gennemboring af søm. Skoene sikrer en høj gennemtrængningssikkerhed over for fx vand og snavs. Skomodellerne har både gode sikkerhedsegenskaber og høj komfort.

Udover egenskaberne i S3 sikkerhedsklassen tilbyder Helly Hansen sko med egenskaber som skridsikker ydersål, slidkappe over tåen, kuldeisolering og antistatiske egenskaber. Skoene fås også med en beskyttende funktion over for elektriske stød - ESD-beskyttelse mod elektrostatisk afledning og med en metalfri beskyttelse mod søm og åndbar luftmeshforing. Fodtøjet er typisk velegnet til både maskinindustri, lagerarbejde eller opgaver, hvor der er behov for værnefodtøj og beskyttende fodbeklædning mod specifikke risici.

Mere end 40 år med sikkerhedsfodtøj

Godt arbejdsfodtøj er en vigtig detalje at tage stilling til i forbindelse med rigtig mange jobs, og mange steder er beskyttelsessko endda påkrævet. Med over 40 års erfaring i branchen vejleder vi dig til at finde det fodtøj, der opfylder lige netop dine behov, og som samtidig lever op til sikkerhedskravene i din branche. Læs mere om arbejdsbeklædning.

Sikkerhedssko dame og herre til alle erhverv

På baggrund af vores mange år i branchen kender vi til behovene i de forskellige erhverv og industrier om om sko og sikkerhedsstøvler. Vi kan dermed rådgive og vejlede vores kunder til, hvilke produkter, de skal vælge - uanset om de arbejder på lager, laboratorium eller noget helt tredje.

Vi kender vores kunders arbejdsfodtøj

Vi er en mindre virksomhed, der prioriterer at være helt tæt på processerne og ikke mindst vores kunder. På den måde undgår vi spildtid og forglemmelser, og kan fokusere hundrede procent på at give vores kunder de bedste produkter og den bedste service. Vi har et solidt netværk af kunder, der vender tilbage igen og igen fordi vi kender dem og ved, hvad de har brug for - og på den måde kan hjælpe dem med nemt og hurtigt at få bestilt det, de skal bruge.

Prøv skoene i vores showroom

I vores showroom i Køge kan du se vores store udvalg, prøve arbejdsstøvlerne og skoene og sammenligne kvaliteter og mærker. Du kan selv gå rundt og kigge på skoene, og har du brug for det, står vi naturligvis klar med vejledning og rådgivning.

Ring til os på 56 63 00 37 , send os en mail på nn@ninanielsen.dk eller udfyld kontaktformularen længere oppe på siden hvis du er interesseret i at høre mere.