OK

Altid professionel service og høj produktkvalitet – din samarbejdspartner inden for erhvervsbeklædning, sikkerhedsfodtøj og udstyr til industrien.

Om Nina Nielsen A/S

Nina Nielsen A/S blev grundlagt i 1975, og vi har derfor mange års erfaring med os i det arbejde, vi laver i dag. Vi er et forholdsvis lille foretagende, og det giver os den store fordel, at vi altid kan være helt tæt på kunderne og på alle processerne. Vi har ingen spildtid, og alt kører hurtigt rundt samtidig med, at ingen opgaver nogensinde bliver glemt eller tabt på gulvet.

Showroom

Vi har kontor i Køge, hvor vores showroom også ligger. Vores showroom er kundernes mulighed for at komme ud og se varerne, prøve tøjet, sammenligne kvaliteter og snakke med os om, hvilke produkter, der passer bedst til lige netop deres erhverv, branche og stilling. Når man er kunde hos os, får man med andre ord kvalitetsprodukter og høj service - hver eneste gang.

AGA depot

Udover at sælge vores egne varer, er vi også AGA depot. Det betyder, at du kan købe svejse- og skæreudstyr, propan og industrigasser samt returnere AGA flasker på Værkstedsvej 21.

Egen webshopløsning

Som kunde har du mulighed for at få et unikt login til vores webshop, hvor du kan se alle dine gamle bestillinger og de varer, der er relevante for lige netop dig og din virksomhed. Med dette login kan du lynhurtigt foretage en genbestilling eller tilføje nye varer til din ordre. Kontakt os for at høre mere og for at blive oprettet som kunde.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail