OK

Altid professionel service og høj produktkvalitet – din samarbejdspartner inden for erhvervsbeklædning, sikkerhedsfodtøj og udstyr til industrien.

Webshop

Når du er kunde hos Nina Nielsen A/S har du mulighed for at få et login til vores webshop, hvor du nemt og hurtigt kan foretage dine bestillinger. Når du logger ind, ser du kun de produkter, der er relevante for dig og din virksomhed, og du slipper for at skulle igennem en endeløs række varer, du ikke har brug for, før du finder det, du skal bruge. På den måde er det ingen sag at genbestille lige det, du skal bruge.

Se vores B2B webshop her

Nemt, hurtigt og effektivt

At handle gennem vores webshop er nemt og hurtigt. Du kan med det samme se, hvad du plejer at bestille, og med et par enkelte klik med musen kan du lynhurtigt sende samme bestilling afsted igen. Har du brug for noget nyt, er det bare at tilføje det.

Vil du også være kunde?

Der er mange fordele ved at have et login til vores webshop. Hvis du er interesseret i også at blive kunde og få mulighed for nemt og hurtigt at bestille arbejdstøj, sikkerhedssko og andet, så kontakt os. Du kan få fat på os på 56 63 00 37, nn@ninanielsen.dk eller ved at udfylde denne kontaktformular:

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail